Brendovi kompanije MJ Trade!

Brendovi mj tradeBrendovi: Od kada je kompanija MJ Trade počela sa poslovanjem, od tog trenutka se u ponudi nalaze proizvodi koji svojim kvalitetom ispunjavaju najrazličitije potrebe vaših kućnih ljubimaca.

Nosilac proizvodnog asortimana je brend Trainer, koji se svojim imenom već pozicionirao u svesti potrošača kao super premium organska hrana. Ovaj italijanski proizvođač je u skladu sa potrebama ljubimaca, svoju ponudu podelio na linije Natural, Personal i Fitness. Linija Natural ispunjava opšte, a Personal i Fitness specifične zahteve u ishrani.

Odnedavno se u našoj ponudi nalazi i hrana proizvođača Taste of the Wild. Prema naučnim istraživanjima ustanovljeno je da današnji pas ili mačka dele DNK vuka ili divlje mačke. Zbog toga, njima je potrebno omogućiti one namirnice koje su im nekada bile dostupne u divljini. Taste of the Wild je u potpunosti ispunio ovaj zahtev i u svoje proizvode uvrstio proteine koji potiču iz mesa srne, bizona, lososa, divljih ptica i divlje svinje.

Na listi naših proizvoda nalazi se i kozmetika za kućne ljubimce francuske kuće Biogance. Tim vrsnih veterinara, tehničara i kozmetičara vredno je radio na tome da proizvodi ne sadrže sastojke poput parabena, fenokietanola, veštačkih boja. To znači da ovi proizvodi neguju krzno vašeg ljubimca, na potpuno prirodan način, trudeći se da takvim izborom sastojaka ne štete ni prirodnoj sredini. Proizvodi su prilagođeni različitim zahtevima ljubimaca u pogledu vrste, boje njihovog krzna i uzrasta.

Brendovi mj tradePosebna linija u okviru ove kozmetičke kuće okrenuta je borbi protiv parazita i oličena je u liniji Biospotix. Njihovi preparati su napravljeni na potpuno biljnoj bazi, a Geraniol ulje, koje je osnovni sastojak, deluje tako što blokira respiratorni sistem parazita, nakon čega je on onemogućen da naškodi ljubimcu. Ovi proizvodi su dostupni u vidu spejeva, ampula i ogrlica.

Nemačka kuća Fortan je zastupljena u našoj ponudi sa svojim dodacima ishrani. Radi se o vitaminsko-mineralnim dodacima čijom se upotrebom poboljšava opšte zdravlje i imunitet ljubimca. Takođe, ovi proizvodi su namenjeni rekovalescentnim životinjama, kao i kategorijama koje imaju posebne zahteve u ishrani, kao što su gravidne kuje, stare jedinke ili mladunci.

Za negu krzna ljubimaca zadužen je brend Furminator FoOlee, koji svojim mehanizmom omogućava smanjenje linjanja i do 90 %. Ova specijalna četka proizvedena je za pse i mačke, a postoje različite varijante u zavisnosti od veličine ljubimca.

Svi brendovi i njihovi proizvodi koje kompanija MJ Trade uvozi i distribuira dostupni su svim bolje snabdevenim pet šopovima širom Srbije, kao i u objektima PET CENTRA