Uspešno održana još jedna revija mačaka u Delta City-ju

delta mjtradeDelta City je i ove godine bio mesto okupljanja najlepših krznenih lepotica Beograda – maca! Hladno vreme i sneg su umešali prste, ali to nije sprečilo 14 maca i njihove vlasnike da dođu i takmiče se u čak šest kategorija za koje su kompanije MJ Trade, Natural Trainer i Moderna dodeljivale nagrade.

Sve mace su, bilo na povocu, bilo u naručju svojih vlasnika, prošetale dobro poznatom zelenom pistom pred tročlanim žirijem koji je imao težak zadatak da odabere NAJLEPŠU MAČKU Beograda, ali i najšareniju, najšarmantniju, naj deku, najčupaviju macu, kao i naj par.

 

Nakon šetnje 14 prelepih mačaka i mačora, kao i teških muka kroz koje žiri prošao dok nije izabrao najbolje u svakoj od kategorija, mace su još jednom preuzele scenu, ali i nagrade koje su ih čekale.

Pročitajte još: Natural Trainer sponzor velike revije mačaka u Delta City-ju

NAJŠARENIJA mačka je zasigurno bila TVAJLA koja je došla sa svojim dvema vlasnicama, dok je najšarmatnija bila bela pufnica LOLA.

Na događaj je stigao i 11-ogodišnji dekica TOMMY koji je primio nagradu za NAJ DEKU. NAJČUPAVIJI je bio sivo-beli GAŠA koji se nije odvajao od svoje vlasnice, a NAJ PAR su bili drugari ANLI i SIVI.

Kada su dodeljene nagrade u zabavnim kategorijama, došao je trenutak da bude nagrađen i najlepša mačka, odnosno, NAJLEPŠI MAČOR Beograda! Ta titula je pripala mladom, predivnom mačku po imenu EMILIO koji je izazvao oduševljenje kod svih prisutnih.

Do narednog druženja sa macama Beograda u Delta City-ju, uživajte u fotografijama krznenih lepotica i lepotana.