Sjajna FLEXI AKCIJA do isteka zaliha

flexi mjtradeFLEXI: Jedno od osnovnih sredstava komunikacije između vlasnika i psa jeste POVODAC. Zahvaljujući ovoj vezi, pas oseća sigurnost tokom šetnje u okruženju koje mu nije toliko, ili mu nije nimalo, poznato. Kao i sa svim ostalim aspektima treninga psa, tako i sa učenjem na povodac, treba početi dok je pas još štene.

Morate obratiti pažnju da izaberete odgovarajući povodac, a to ćete moći da učinite na osnovu veličine i rase psa, kao i namene povoca. Ono što je svakako bitno jeste imati povoce koji vašem ljubimcu obezbeđuju više slobode u kretanju i ne sputavaju ih tokom šetnje.

Kako ste odabrali povodac u zavisnosti od rase i veličine vašeg ljubimca, trebalo bi da počnete da ga učite da ide ispred vas dok vi držite povodac olabavljen. Ukoliko krene da vuče, trebalo bi ga zaustaviti. Sačekajte da se primiri dok povodac ponovo ne bude olabavljen, pohvalite ga tada i nastavite dalje.

Sve što je potrebno da bi vaš ljubimac u potpunosti naučio da se kreće sa povocem, jeste vaše strpljenje i pridržavanje pravilima. Nikako nemojte odstupati, naročito ako imate malo tvrdoglavije četvoronožne prijatelje, upornost se isplati.

Pročitajte još: BIOGANCE linija za negu i higijenu ljubimaca

Koju god rasu psa da imate, tu su lepe vesti za vas jer imamo SAVRŠEN NOVI PROIZVOD MODERNOG DIZAJNA. FLEXI POVOCI Stars i Leopard S i M veličine su trenutno na neverovatnoj AKCIJI i možete ih kupiti po nabavnoj ceni.

Ovi inovativni povoci imaju poseban sistem regulacije dužine, kao i sistem kočenja i automatskog vraćanja kaiša. Osim toga, povodac ima ergonomski udobnu ručku, zbog čega vam neće biti nelagodno da je držite i u dugim šetnjama.

Iskoristite ovu neverovatnu akciju i nabavite FLEXI po nabavnoj ceni putem broja 011/3288-398.