MODERNA PROIZVODI za ljubimce sada i u Srbiji

moderna mjtradeModerna, belgijska kompanija koja je specijalizovana za proizvodnju i distribuciju plastičnih proizvoda za industriju ljubimaca sada se može naći i na srpskom tržištu po izuzetno povoljnim cenama.

Ova porodična kompanija posluje od 1932. godine u više od 65 zemalja sveta i cilj joj je da bude globalni lider u proizvodnji inovativnih proizvoda od plastike za ljubimce.

Na listi proizvoda, koja se kontinuirano širi, nalaze se posude za posipe, činije za hranu i vodu, ali i transporteri za pse i mačke, kao i brojne male životinje kao što su glodari, ptice i reptili.

 

 

U svim bolje opremljenim pet šopovima u  Srbiji sada i vi možete naći ove jedinstvene proizvode od plastike u čijoj će upotrebi vaši mezimci nesumnjivo uživati, dok ćete vi biti očarani prelepim dizajnom svakog proizvoda.

Pročitajte još: Brendovi kompanije MJ Trade!

Jedan od proizvoda koji bismo istakli jeste ugaoni toalet sa filterom Flip Corner za mačke. Izrađen je od kvalitetne plastike i s obzirom na to da je spravljen kao ugaoni, pogodan je za male prostorije. Sadrži posudu za posip, lopaticu i filter, ali i poklopac sa vratancima kao i ručku za lakši prenost toaleta. Uzimajući u obzir da je konstrukcija toaleta zatvorena, onemogućeno je prosipanje posipa po domu.

moderna mjtrade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iz širokog dijapazona transportera kompanije Moderna, izdvojili bismo transporter za mačke Cats in Love koji ima otvore za neometani protok vazduha, meku ručku za udobno nošenje i vratanca, a možete ga naći u sivoj boji.

moderna mjtrade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Činije i hranilice za pse i mačke možete naći u nekoliko linija kao što su Cats in Love, Friends Forever, Luxurious Pets i Wild Life.

moderna mjtrade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proizvod koji se mora posebno istaći jeste Doonut – savršeno mesto gde vaša maca može da dremne ili se prikrije od pogleda gostiju. Ovaj izuzetno dizajniran proizvod nalik na krofnu sadrži mekano jastuče koje može da se pere, a spoljni plastični deo se lako sklapa. I plastika i jastuče se mogu normalno prati.

moderna mjtrade

Sada kada se upoznati sa novim brendom na našem tržištu, preostaje vam samo da obiđete obližnji pet šop i potražite ove sjajne proizvode za ljubimce.