O nama

M&J Trade

Privredno društvo M&J Trade je osnovano 2002. godine nakon višegodišnjeg iskustva osnivača u maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce. Ideja vodilja u osnivanju M&J Trade-a bila je da se ponudi kvalitetna distributivna mreža u vidu specijalizovanog kanala, koja ranije nije ni postojala na tržištu Srbije.

U centru našeg fokusa je da ponudimo tržištu proizvode vrhunskog kvaliteta renomiranih proizvođača i to po najpovoljnijim cenama i uslovima koji garantuju zadovoljstvo kako naših klijenata, tako i krajnjih potrošača.

Proizvodi koje nudimo su izdvojeni iz najbolje svetske ponude i obuhvataju kompletan asortiman potreban za sve vrste kućnih ljubimaca.

Stalno pratimo najnovije svetske trendove i odlučno ih implementiramo na naše tržište, što doprinosi boljem poslovanju naših saradnika. Osluškujući želje i sugestije, delimo svoje znanje i konstantno unapređujemo odnos sa klijentima. Dopunjujući jedni druge stvaramo savršenu saradnju u cilju građenja zajedničke uspešne budućnosti, a pre svega radi unošenja neizmerne radosti u živote zadovoljnih kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika.

Tradicija uspešnog poslovanja

Danas, nakon više od decenije uspešnog rada, M&J Trade je pouzdan partner mnogim domaćim trgovinskim lancima i specijalizovanim prodavnicama hrane i opreme za kućne ljubimce. M&J Trade preko svojih distributivnih centara u Beogradu i Novom Sadu vrši uvoz i distribuciju najeminentnijih robnih marki iz domena hrane, suplemenata, opreme i ostalih artikala za sve kućne ljubimce.

Poslovni objekti

Tokom razvoja kompanije ulagana su značajna sredstva u nepokretnosti. Danas M&J Trade u svom vlasništvu poseduje objekte i poslovne prostore sa moderno opremljenim magacinima na preko 4000 m2 koji su prilagođeni najvišim evropskim standardima za poslovanje sa hranom namenjenom svim vrstama kućnih ljubimaca.

Kako bi svojim klijentima osigurao brzu i tačnu isporuku, M&J Trade poslove uvoza i veleprodaje hrane i opreme za kućne ljubimce obavlja iz dva distributivna centra, koja su pozicionirana u Beogradu i Novom Sadu.

Vozni park

M&J Trade raspolaže sa novim modernim voznim parkom koji sadrži deset dostavnih i četiri putnička vozila namenjena brzoj, pouzdanoj i efikasnoj distribuciji hrane i opreme za kućne ljubimce do svakog klijenta.

M&J Trade tim

Privredno društvo M&J Trade zapošljava radnike raznih profila sa dugogodišnjim iskustvom u distribuciji hrane i opreme za kućne ljubimce.

Naš tim čini 34 zaposlenih. Dva generalna direktora vode brigu o celokupnoj organizaciji kompanije, kao i o radu na uvozu i plasmanu robe. Dva direktora prodaje zadužena su za nadgledanje i kontrolu tržišta. Oni donose inovativnosti u pristupu poslovanja, dok dva veterinara sa specijalnom obukom u prodaji svim našim klijentima rado pružaju stručne savete i pomoć u kupovini.

M&J Trade tim ne bi bio ovako uspešan bez deset komercijalista koji brinu o direktnoj komunikaciji sa našim partnerima, deset vozača koji profesionalno vrše isporuku u najkraćem mogućem roku, pet iskusnih magacionera, dva finansijska administratora, kao i šefa knjigovodstva.

Ono zbog čega smo ponosni

M&J Trade je dugi niz godina lider u distribuciji, uspešnoj saradnji i zastupanju mnogobrojnih svetski priznatih i poznatih brendova različitih renomiranih proizvođača hrane, suplemenata i opreme za kućne ljubimce.

M&J Trade nudi na jednom mestu bogat asortiman od preko 7000 proizvoda proverenih inostranih partnera, uvek optimalne zalihe, kao i pouzdanu i brzu distribuciju ka svakoj specijalizovanoj prodavnici – „Pet shop-u“, veterinarskoj ambulanti, poljoprivrednoj apoteci i velikim trgovinskim lancima.

Najveća vrednosti kompanije M&J Trade je dobro uigran, skladan i još od osnivanja konstantan tim, koji je zaslužan za dosadašnje rezultate i poverenje koje nam je poklonio veliki broj zadovoljnih klijenata.

Uvoz, veleprodaja i distribucija su oduvek bili naša primarna delatnost. Sa naglaskom na razvoj B2B poslovanja, opredelili smo se za princip neotvaranja maloprodajnih objekata u cilju zaštite i čuvanja klijenata, što se pokazalo kao uspešna formula u poslovanju na tržištu Srbije.

Uveli smo automatizovani sistem naručivanja u sprezi sa našim profesionalnim osobljem kako bismo obezbedili tačnost i brzinu isporuka, onemogućili eventualne greške i obezbedili najbolju uslugu našim klijentima.

M&J Trade s velikom brigom podržava i sponzoriše brojne humanitarne događaje i dobrotvorne organizacije širom Srbije u cilju rešavanja pitanja pasa lutalica i ostalih napuštenih ljubimaca. Takođe, M&J Trade sponzoriše i veliki broj kinoloških događaja širom naše zemlje.

Iz ljubavi i poštovanja prema životinjama, M&J trade zastupa i sarađuje isključivo sa kompanijama koje propagiraju moto „Do not test on animals, they are our friends“.

Vizija i cilj poslovanja

Težimo ka tome da budemo prvi i najbolji izbor kupaca, dobavljača, prodavaca i svih sadašnjih i budućih saradnika i članova našeg tima.

Naši ciljevi su da konstantno napredujemo ojačavajući svaku kariku u lancu poslovanja i distribucije.

Nastojimo da konstantno širimo i osvežavamo asortiman u cilju poboljšanja poslovanja svih saradnika i zadovoljstva krajnjih potrošača.

Stalnim ulaganjem u marketing i razvojem brendova koje zastupamo težimo građenju zajedničke uspešne budućnosti i povećanju poslovnih rezultata svih klijenata i principala.

Šta nas izdvaja od drugih

M&J Trade je jedina kompanija koja u specijalizovanom kanalu prodaje posluje iz više distributivnih centara u cilju nejefikasnije distribucije i zadovoljnijih klijenata.

Stalnom i potpunom fokusiranošću na svakog klijenta, kao i na poštovanje njegovih potreba postižemo uspešnu sinergiju i zajedničko unapređivanje poslovanja.

Konstantno ulažemo u edukaciju kompletnog tima u cilju postizanja što veće stručnosti i profesionalnosti koju rado delimo i prenosimo svojim klijentima radi zajedničkog uspeha.

Uspeh naših klijenata je i naš uspeh. Zalažemo se za povećanje prometa naših saradnika obezbeđujući im najbolje uslove i potpuno razumevanje. Rezultat su uspešne i produktivne dugoročne poslovne veze sa inostranim i domaćim partnerima.

Snabdevanje robom je automatizovano i strogo se kontroliše kako bismo uvek svojim klijentima pružili bogat asortiman i veliku dostupnost svih traženih proizvoda.

M&J Trade se zalaže za zadovoljstvo klijenta, edukaciju krajnjeg kupca, a sve za dobrobit kućnih ljubimaca.