Deda Mraz u poseti NOVOSADSKIM LJUBIMCIMA

poseti mjtradeposeti: Dobre stvari ne treba menjati, te se tako druženje sa Deda Mrazom za ljubimce u Novom Sadu i ove godine organizuje na istom mestu. BIG Shopping Centar u subotu, 2. decembra, u 13 časova otvara svoja vrata za sve ljubimce, bez obzira na vrstu i veličinu.

Kompanije MJ Trade i Trainer zaslužne su za besplatne paketiće koje će deliti Deda Mraz, a za veselu i nezaboravnu atmosferu će se postarati, verujemo, bar 300 kućnih ljubimaca vojvođanske prestonice. Kuce, mace, papagaji, morski prasići, kornjače samo su neki od mezimaca koji su se do sada prijavili za najveću novogodišnju žurku, a prijave i dalje traju.

 

Kao i do sada, okupljamo se ne samo da bismo se zabavili, već i da bismo pružili podršku onima kojima je pomoć u ovo doba godine najpotrebnija. Sva hrana, poslastice, prostirke, ćebići, amovi i povoci koje donesete, biće uručeni jednom od novosadskih udruženja za zaštitu životinja. Koju god sitnicu da donesete, krzneni drugari će vam biti zahvalni.

Pročitajte još: Izabrani Deda Mrazovi pomoćnici

Zabavi u Novom Sadu prethodi beogradska koja se održava 26. novembra, a sleduje kragujevačka, zakazana za 9. decembar. Nakon sva tri događaja, imate šansu i da glasate za svog ljubimca i tako mu date priliku da postane jedan od 12 Deda Mrazovih pomoćnika za iduću godinu.

Stoga, ne časite časa, prijavite svog najboljeg drugara za novogodišnju žurku već danas. Link za prijavu možete naći na sajtu www.petface.net!