Natural Trainer sponzor velike revije mačaka u Delta City-ju

revije mjtradeTradicionalno, i ove godine je održana Velika revija mačaka u Delta City-ju, pod sponzorstvom Natural Trainera, na kojoj je u revijalnom i takmičarskom delu učestvovalo 25 maca, koje očarale publiku i žiri.

 

Nakon šetnje po pisti, posebno pripremljenoj za sve prijavljene mačke i njihove vlasnike, žiri je imao težak zadatak da donese odluku o tome koja maca će odneti titulu pobednika revije, ko će biti njene pratilje, a koje mace će osvojiti titule u čak pet zabavnih kategorija.

 

 

Krznena lepotica po imenu Data je odnela pobedu u kategoriji naj beba, dok je desetogodišnji Tomi bio neprikosnoveni pobednik u kategoriji naj deka. Mešanac Oliver koji je spasen sa ulice izabran je za najpufnastiju macu, a najveći problem žiri je imao tokom donošenja odluke za naj par revije. Stoga, izabrana su dva para u ovoj kategoriji – Maša i Džoker, mace bez jedne noge i simpatični ljudsko-mačeći dvojac, Marija i Micko.

Pročitajte još: DELTA CITY: Velika revija mačaka okupila je veliki broj vlasnika i njihovih ljubimica!

Treće mesto je otišlo u šape mace Lole, drugo mesto je pripalo Zvezdani, a zvezda večeri je bio tajlandski mačor Kijano, koji je oduševio sve prisutne, kao i žiri.

Svi pobednici su dobili vredne poklone, sastavljene od ukusnih zalogaja, koje su pripremili Natural Trainer i kompanija MJ Trade.

Do sledećeg druženja, uživajte u fotografijama sa ovogodišnjeg događaja!