ROGZ ČINIJE – sigurno najbolji izbor za PSE i MAČKE

rogz činije mjtradeROGZ činije: Svi posvećeni vlasnici kućnih ljubimaca zasigurno više novca troše na svoje ljubimce nego na sebe. To ništa ne čudi. Međutim, nekada vlasnici troše dosta novca na ne tako potrebne stvari kao što su odelca i modni aksesoari. Pak, ono što je svakom ljubimcu potrebno jeste kvalitetna činija koja će izdržati test vremena.

Prvi kriterijum pri izboru posude ne treba biti dizajn i boja, već materijal od kog je posuda napravljena. Najbolje bi bilo obezbediti ljubimcu posudu napravljenu od materijala koji poseduje otpornost na visoke temperature. To je bitno jer se mogu prati i u mašinama za sudove ili pod vrelom vodom, kako bi se uništili svi mikroorganizmi, što je teže postići sa plastičnim činijama.

Takođe, ukoliko imate više ljubimaca, neophodno je da svaki od njih ima posudu za sebe. Mačke i psi su izuzetno teritorijalna bića i retko ko od njih će pristati da deli svoju činiju ili hranu sa nekim drugim ljubimcem. Na taj način će se izbeći i mogućnost da se razviju neke prenosive bolesti.

Pročitajte još: Brendovi kompanije MJ Trade!

ROGZ činije su napraljene od čelika, netoksične su, stabilne, čvrste i ne mogu se polomiti. Postoji širok izbor veličina, za pse i mačke svih rasa. Isto tako, poseduju i silikonsko tlo koje sprečava klizanje činija, te isto tako i prosipanje hrane ili vode.

Ove posude su otporne na abraziju i koroziju i aktraktivnog su dizajna i veselih boja. Možda to neće značiti vašem ljubimcu, ali vama ili vašoj deci će sigurno biti užitak da vidite lepu činijicu.

Bilo da imate mačku ili psa, obezbedite mu ROGZ posudu iz koje će zasigurno piti i jesti svakodnevno sa užitkom.