TASTE OF THE WILD – linija proizvoda za MAČKE

taste mjtradeU širokoj paleti proizvoda kompanije MJ Trade nalazi se hrana za mačke i pse brenda Taste of the Wild. Ova hrana, proizvedena u Sjedinjenim Američkim Državama, posebno se ističe u svetu po svom kvalitetu i ukusu kom nijedan ljubimac ne može da odoli. Na našem tržištu možete naći dve vrste hrane za mačke – Rocky Mountain Feline Formula i Canyon River Feline Formula.

Rocky Mountain hrana sadrži meso ukusne divljači i dimljenog lososa, dok Canyon River hrana u svom sastavu ima pastrmku i dimljeni losos. Bilo da vaša maca više voli ukus divljači ili ribe, nećete pogrešiti u izboru.

Obe vrste hrane odlikuje visoki kvalitet, kao i meso sa lako svarljivim proteinima i masnoćama. Održavaju zdravu ravnotežu crevne flore i ne sadrže žitarice, veštačke boje i pojačivače ukusa.

Aktivne omega 3 masne kiseline brinu o zdravlju kože i krzna vaše mezimice i osiguravaju vitalnost i zdravlje mačke. Naročito skrećemo pažnju na to što ova hrana nema u svom sastavu žitarice jer visoki procenat ugljenih hidrata u brojnim komercijalnim hranama može da dovede do problema sa varenjem, dijabetesa ili gojaznosti kod mačaka.

Pročitajte još: Brendovi kompanije MJ Trade!

Taste of the Wild hrana za mačke prilagođena je prvobitnom načinu ishrane mačaka, ali isto tako u obzir uzima i to da mačke imaju promenjen životni stil sa redovnim hranjenjem, a smanjenim kretanjem i igrom.

Dakle, ako tražite idealnu hranu za svoju macu, koja će joj pružiti sve potrebne sastojke i sjajan ukus, ne tražite dalje jer tu je Taste of the Wild!