Vrhunski Moderna toaleti za svaku macu

toaleti mjtradeKućni ljubimci su više od toga, oni su deo porodice, i baš zato im treba pružiti isti status i sve ono što će učiniti njihov život lakšim. Ukoliko imate mačku, onda sigurno znate koliko je bitno da imaju toalet koji će im biti jednostavan za upotrebu, ali i koji će želeti da koriste.

Lift to Sift („Podigni i prosej“) toalet za mačke je lak za korišćenje i čvrsti delovi sprečavaju prosipanje posipa. Potrebno vam je samo nekoliko sekundi kako biste očistili ovaj toalet i ostavili kutiju bez ikakvog neprijatnog mirisa.

 

 

 

Savršeno dizajniran toalet sprečava posip da se rasipa i koriste se dve čvrste podloge i sito kako bi se stvorio ponovo upotrebiv toalet. Čisti se lako toplim sapunom i vodom.

moderna mjtrade

Nešto veći toalet, koji zauzima više prostora u domu jeste „Top Cat“ toalet koji ima i poklopac, a stabilan je i čvrst te zadržava prljavštinu unutar toaleta. Otvor je dovoljno velik da u toalet mogu ući i male i velike mačke.

Pročitajte još: MODERNA PROIZVODI za ljubimce sada i u Srbiji

Sadrži ručke sa strane za lako podizanje, a čisti se lako toplom sapunjavom vodom.

Moderna zaista misli na vaše ljubimce i ovim inovativni toaleti će pružiti vašoj maci najveći mogući ugođaj, dok će vama čišćenje biti znatno olakšano.

Top Cat i Lift to Sift toalete kompanije Moderna možete naći  u svakom bolje opremljenom pet šopu.