AKCIJSKE CENE na Trainer hranu za pse i mačke

trainer mjtradeNova Godina i praznični period se bliže, a tako i vreme da darujemo svoje najmilije. Ukoliko planirate da počastite svoje mace i kuce super premium hranom kojoj je teško odoleti, sada je pravo vreme jer imamo AKCIJSKE CENE na Trainer hranu.

U svim bolje opremljenim pet šopovima mala pakovanja suve Trainer hrane za pse i mačke, od 800 grama, 2 i 3 kilograma, iz linija Natural, Personal i Fitness možete naći na velikoj akciji.

 

 

 

 

Trainer linija proizvoda za pse i mačke kompletna je ponuda hrane sa funkcionalnim sastojcima koji odgovaraju svim telesnim potrebama vašeg ljubimca i njenim potrebama uslovljenim godinama, fizičkom aktivnošću i opštim telesnim stanjem.

Pročitajte još: Brendovi kompanije MJ Trade!

Natural hrana je za uobičajene potrebe mačića i oraslih mačaka, kao i štenaca i pasa, Fitness hrana je namenjena ljubimcima osetljivim na pojedine namirnice, dok je Personal hrana za posebne potrebe vašeg mezimca.

Potražite Trainer u svim bolje opremljenim pet šopovima i uživajte u uštedi novca, dok vaš četvoronožni drugar uživa u preukusnim zalogajima!