• M&J Trade - Hrana i oprema za kućne ljubimce
  • +381 11 3288 398

M&J Trade

Privredno društvo M&J Trade je osnovano 2002. godine nakon višegodišnjeg iskustva osnivača u maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce. Ideja vodilja u osnivanju M&J Trade-a bila je da se ponudi kvalitetna distributivna mreža u vidu specijalizovanog kanala, koja ranije nije ni postojala na tržištu Srbije.
U centru našeg fokusa je da ponudimo tržištu proizvode vrhunskog kvaliteta renomiranih proizvođača i to po najpovoljnijim cenama i uslovima koji garantuju zadovoljstvo kako naših klijenata, tako i krajnjih potrošača.
Proizvodi koje nudimo su izdvojeni iz najbolje svetske ponude i obuhvataju kompletan asortiman potreban za sve vrste kućnih ljubimaca.
Stalno pratimo najnovije svetske trendove i odlučno ih implementiramo na naše tržište, što doprinosi boljem poslovanju naših saradnika. Osluškujući želje i sugestije, delimo svoje znanje i konstantno unapređujemo odnos sa klijentima. Dopunjujući jedni druge stvaramo savršenu saradnju u cilju građenja zajedničke uspešne budućnosti, a pre svega radi unošenja neizmerne radosti u živote zadovoljnih kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika.


Tradicija uspešnog poslovanja

Danas, nakon više od decenije uspešnog rada, M&J Trade je pouzdan partner mnogim domaćim trgovinskim lancima i specijalizovanim prodavnicama hrane i opreme za kućne ljubimce. M&J Trade preko svojih distributivnih centara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu vrši uvoz i distribuciju najeminentnijih robnih marki iz domena hrane, suplemenata, opreme i ostalih artikala za sve kućne ljubimce.

Poslovni objekti

Tokom razvoja kompanije ulagana su značajna sredstva u nepokretnosti. Danas M&J Trade u svom vlasništvu poseduje objekte i poslovne prostore sa moderno opremljenim magacinima koji su prilagođeni najvišim evropskim standardima za poslovanje sa hranom namenjenom svim vrstama kućnih ljubimaca.
Kako bi svojim klijentima osigurao brzu i tačnu isporuku, M&J Trade poslove uvoza i veleprodaje hrane i opreme za kućne ljubimce obavlja iz tri distributivna centra, koja su pozicionirana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.


Vozni park

M&J Trade raspolaže sa novim modernim voznim parkom namenjenom brzoj, pouzdanoj i efikasnoj distribuciji hrane i opreme za kućne ljubimce do svakog klijenta.

M&J Trade tim

Privredno društvo M&J Trade zapošljava radnike raznih profila sa dugogodišnjim iskustvom u distribuciji hrane i opreme za kućne ljubimce.
Dva generalna direktora vode brigu o celokupnoj organizaciji kompanije, kao i o radu na uvozu i plasmanu robe. Dva direktora prodaje zadužena su za nadgledanje i kontrolu tržišta. Oni donose inovativnosti u pristupu poslovanja, dok dva veterinara sa specijalnom obukom u prodaji svim našim klijentima rado pružaju stručne savete i pomoć u kupovini.
M&J Trade tim ne bi bio ovako uspešan bez komercijalista koji brinu o direktnoj komunikaciji sa našim partnerima, vozača koji profesionalno vrše isporuku u najkraćem mogućem roku, iskusnih magacionera, finansijskih administratora, kao i šefa knjigovodstva.


Ono zbog čega smo ponosni

M&J Trade je dugi niz godina lider u distribuciji, uspešnoj saradnji i zastupanju mnogobrojnih svetski priznatih i poznatih brendova različitih renomiranih proizvođača hrane, suplemenata i opreme za kućne ljubimce.
M&J Trade nudi na jednom mestu bogat asortiman od preko 7000 proizvoda proverenih inostranih partnera, uvek optimalne zalihe, kao i pouzdanu i brzu distribuciju ka svakoj specijalizovanoj prodavnici – „Pet shop-u“, veterinarskoj ambulanti, poljoprivrednoj apoteci i velikim trgovinskim lancima. Najveća vrednosti kompanije M&J Trade je dobro uigran, skladan i još od osnivanja konstantan tim, koji je zaslužan za dosadašnje rezultate i poverenje koje nam je poklonio veliki broj zadovoljnih klijenata.
Uvoz, veleprodaja i distribucija su oduvek bili naša primarna delatnost. Sa naglaskom na razvoj B2B poslovanja, opredelili smo se za princip neotvaranja maloprodajnih objekata u cilju zaštite i čuvanja klijenata, što se pokazalo kao uspešna formula u poslovanju na tržištu Srbije.
Uveli smo automatizovani sistem naručivanja u sprezi sa našim profesionalnim osobljem kako bismo obezbedili tačnost i brzinu isporuka, onemogućili eventualne greške i obezbedili najbolju uslugu našim klijentima.
M&J Trade s velikom brigom podržava i sponzoriše brojne humanitarne događaje i dobrotvorne organizacije širom Srbije u cilju rešavanja pitanja pasa lutalica i ostalih napuštenih ljubimaca. Takođe, M&J Trade sponzoriše i veliki broj kinoloških događaja širom naše zemlje.
Iz ljubavi i poštovanja prema životinjama, M&J trade zastupa i sarađuje isključivo sa kompanijama koje propagiraju moto „Do not test on animals, they are our friends“.

Vizija i cilj poslovanja

Težimo ka tome da budemo prvi i najbolji izbor kupaca, dobavljača, prodavaca i svih sadašnjih i budućih saradnika i članova našeg tima.
Naši ciljevi su da konstantno napredujemo ojačavajući svaku kariku u lancu poslovanja i distribucije.
Nastojimo da konstantno širimo i osvežavamo asortiman u cilju poboljšanja poslovanja svih saradnika i zadovoljstva krajnjih potrošača.
Stalnim ulaganjem u marketing i razvojem brendova koje zastupamo težimo građenju zajedničke uspešne budućnosti i povećanju poslovnih rezultata svih klijenata i principala.


Šta nas izdvaja od drugih

M&J Trade je jedina kompanija koja u specijalizovanom kanalu prodaje posluje iz više distributivnih centara u cilju nejefikasnije distribucije i zadovoljnijih klijenata.
Stalnom i potpunom fokusiranošću na svakog klijenta, kao i na poštovanje njegovih potreba postižemo uspešnu sinergiju i zajedničko unapređivanje poslovanja.
Konstantno ulažemo u edukaciju kompletnog tima u cilju postizanja što veće stručnosti i profesionalnosti koju rado delimo i prenosimo svojim klijentima radi zajedničkog uspeha.
Uspeh naših klijenata je i naš uspeh. Zalažemo se za povećanje prometa naših saradnika obezbeđujući im najbolje uslove i potpuno razumevanje. Rezultat su uspešne i produktivne dugoročne poslovne veze sa inostranim i domaćim partnerima.
Snabdevanje robom je automatizovano i strogo se kontroliše kako bismo uvek svojim klijentima pružili bogat asortiman i veliku dostupnost svih traženih proizvoda.
M&J Trade se zalaže za zadovoljstvo klijenta, edukaciju krajnjeg kupca, a sve za dobrobit kućnih ljubimaca.