• M&J Trade - Hrana i oprema za kućne ljubimce
  • +381 11 3288 398
img

Konačno i u Srbiji - VET SOLUTION veterinarska linija iz MONGE fabrike!

Datum 2021-05-17

VetSolution je linija kompletne dijetetske hrane za kućne ljubimce namenjena životinjama sa posebnim nutritivnim potrebama, proizvedena od strane italijanske fabrike MONGE. Sve MONGE VETSOLUTION dijete su unapređene novom generacijom prebiotika (ksilo-oligosaharidi) i sadrže koncentrat soka od dinje, kao izvor primarnog antioksidansa. Linija MONGE VETSOLUTION je formulisana bez žitarica. MONGE VETSOLUTION kombinuje ova tri važna koncepta kako bi se osigurala maksimalna efikasnost svake dijete.

vetsolution_mala_vest.jpg

KONCENTRAT SOKA OD DINJE- izvor super-oksid-dismutaze - Poremećaji su povezani sa povećanom proizvodnjom slobodnih radikala. Koncentrat soka dinje, izvor super-oksid-dismutaze, kao antioksidans, mnogo je efikasniji u sprečavanju oštećenja ćelija i tkiva pokrenutog reaktivnim vrstama kiseonika, poput superoksida.

KS.O.S. Prebiotici - Ksilooligosaharidi (KSOS) su nesvarljivi ugljeni hidrati koji se lako vare i dospevaju u debelo crevo gde stimulišu rast i / ili aktivnost korisnih mikrobnih vrsta. Fit-aroma- napredna tehnologija procesa - Naprednom tehnologijom procesa dijetama MONGE VETSOLUTION je dodata Fit-aroma®, funkcionalni fito-sastojak obložen aromatičnim masnim kiselinama, koji istovremeno pruža ukus i dobrobit dijete. Bez žitarica - Sve MONGE VETSOLUTION dijete su pripremljene bez žitarica. Uobičajeni izvori skroba zamenjeni se alternativnim, kao što su tapioka, krompir i grašak. Važno je uvek slediti savete i uputstva veterinara kada je u pitanju definisanje najbolje dijete za Vašeg ljubimca. Dostupno u veterinarskim apotekama i ambulantama.