• M&J Trade - Hrana i oprema za kućne ljubimce
  • +381 11 3288 398
img

BIO SPOT CLEANER - Nova linija proizvoda za borbu protiv ektoparazita iz fabrike AVEVET

Datum 2024-02-15

PAWS&PAWS BIOSPOT CLEANER LINIJA ZA PSE I MAČKE Visoko efikasna zaštita Vašeg ljubimca od buva, krpelja, vaši i komaraca, sa Dimetikonom 40%, bez pesticida i bilo koje druge sintetske insecticide/akaricide supstance. CLEANER ŠAMPON – Dimetikon 5.0% BIOSPOT CLEANER – Dimetikon 40% PET CLEANER SPREJ – Dimetikon 4.0% Predviđeni za upotrebu na psima i mačkama koje su već infestirani ektoparazitima (buve, larve i jaja buva, krpelje i komarce).

biospot_cleaner_avevet.jpeg

Glavni sastojak proizvoda je dimetikon, silikonsko ulje koja se inače koristi i za negu kože na koju deluje veoma povoljno. Dimetikon stvara zaštitini sloj na površini kože i već u prvom kontaktu sa parazitom, dovodi do njegove mehaničke imobilizacije, slepljujući njegove ekstremitete i blokirajući stigma, čime zaustavlja disanje parazita i izaziva uginuće, otpadanje sa životinje ili se četkanjem lako uklanjaju. Dimetikon oblaganjem sprečava i izleganje jaja parazita kao i razvoj ostalih razvojnih stadijuma, ali takođe deluje I preventivno radi zaštite od ponovne infestacije.

CLEANER ŠAMPON omogućava održavanje zdrave kože i dlake Vašeg kućnog ljubimca i uništavanje postojeće infestacije parazitima. PET CLEANER SPREJ se koristi za uništavanje parazita na životinjama i na površinama u kući i stanovima (tretman tepiha, nameštaja i mesta na kojima psi i mačke borave), kao i za primenu na površinama u spoljašnjoj sredini (boksevi, kućice I dr.). BIOSPOT CLEANER se upotrebljava nakon kupanja (Cleaner Šampon) i kompletnog uklanjanja parazita sa životinje i površina gde boravi (PET CLEANER sprej). Za više informacija o CLEANER liniji kontaktirajte naše veterinare!